Hoorcoach

Hoorcoach

Toen ik enkele jaren geleden slechthorend werd, liet ik dit mijn dagelijkse leven niet beperken. Sterker nog, het werd de motor achter mijn loopbaanswitch om naast projectmanager, Hoorcoach te worden. Ik begeleidt en informeer organisaties en mensen over het omgaan met gehoorverlies en de impact ervan op werken en leven in Amsterdam.

Coaching MEEDENKEN 

Dit bestaat uit twee gesprekken van 1.5 uur. Gewoon met elkaar en op een locatie die we samen afspreken. Dat kan bij mij zijn, of bij jou thuis, maar ook in een andere rustige omgeving.
In het eerste gesprek brengen we samen je situatie in beeld aan de hand van thema’s die bij slechthorendheid spelen en vooral wat je wensen zijn. We kiezen twee voor jou belangrijke thema’s uit. Vooraf krijg je al een vragenlijstje waar je thuis rustig over kunt nadenken of nazoeken.
In het tweede gesprek maken we samen een stappenplan. Ook hiervoor krijg je een vragenlijstje mee na het eerste gesprek.
We hebben tussentijds contact. Zowel na het eerste als tweede gesprek hebben we nog een half uur contact via WhatsApp of telefoon of Skype zodat ik met je kan meekijken, je kan ondersteunen en met je meedenken.
Na afloop heb je over je gehoorverlies en je eigen situatie een stappenplan dat je zelf kunt uitvoeren.

Coaching MEEDOEN

Dit bestaat uit twee contactmomenten waar ik ter ondersteuning met je kan meegaan naar je audicien, het audiologisch centrum, de Hoorinfotheek, een overleg om randapparatuur of een schrijftolk uit te proberen, of gesprek met je partner over je wensen bij gehoorverlies etc.
In het eerste gesprek bespreken we je wensen en bereiden we een bezoek samen voor en plannen we de afspraak.
Tijdens de tweede afspraak gaan we samen op pad en bespreken dit ook na.
We hebben tussentijds contact. Zowel na het eerste als tweede gesprek nog een half uur contact via WhatsApp, en/of telefoon of Skype zodat we goed kunnen afstemmen hoe ik je kan ondersteunen en met je kan meedoen.
Na afloop heb je de stap gezet die je wilde zetten.
Wil je begeleiding van een HoorCoach, neem dan contact met me op. We bespreken in het kennismakingsgesprek wat je doel is en wat je persoonlijke wensen zijn. We maken een plan en afspraken over het aantal contacten en de kosten. Als je akkoord gaat met het plan, gaan we samen op weg.

Kom uit de kast

Aanmelden gratis e-news Tops en Tips

Delen: