HoorCoach

HoorCoach

Toen ik enkele jaren geleden slechthorend werd, liet ik dit mijn dagelijkse leven niet beperken. Sterker nog, het werd de motor achter mijn loopbaanswitch om naast projectmanager, HoorCoach te worden. Ik begeleid je in het omgaan met gehoorverlies in jouw leven en werk. Samen kijken we hoe je dit zo goed mogelijk kan doen op een voor jou passende manier.

Coaching MEEDENKEN 

Dit bestaat uit gesprekken op de locatie van Slechthorend Amsterdam.
We verkennen wat nodig is en maken samen een plan. Jouw vragen staan daarbij centraal. In de gesprekken krijg je ideeën en tips die je kunt gebruiken in je leven en werk.

Coaching MEEDOEN

Vind je het lastig om in je eentje naar een audicien of audioloog te gaan?  In dat geval kunnen we dat bezoek met elkaar voorbereiden, of ik kan met je meegaan als je dat prettig vindt.

Na de coaching heb je de stappen gezet die je wilde zetten.

Coachingsplan en tarieven

Wil je begeleiding van mij als HoorCoach, neem dan contact met me op. We bespreken in het kennismakingsgesprek wat je doel is en wat je persoonlijke wensen en vragen zijn. We maken een plan en afspraken over het aantal contacten en de kosten. Als je akkoord gaat met het plan, gaan we samen op weg.

Voor particulieren reken ik een uurtarief van € 65, – excl. BTW. Voor organisaties vraag ik € 80, – excl. BTW.

Kom uit de kast

Aanmelden gratis HOORKRANT

Delen: