Netwerkbijeenkomsten

Netwerkbijeenkomsten

In juni 2017 is Slechthorend Amsterdam van start gegaan. Marja de Kinderen nam hiertoe het initiatief omdat de drukke stad vraagt om een extra inspanning bij gehoorverlies en zij in Amsterdam weinig activiteiten en begeleiding op dit gebied heeft gevonden.

Initiatief

Marja de Kinderen is ervaringsdeskundige. Zij heeft een erfelijke progressieve vorm van slechthorendheid. Door haar slechthorendheid heeft zij aandacht gekregen voor het omgaan met gehoorverlies  in haar leven en werk. Haar ervaringen heeft zij ruim kunnen opdoen en kunnen delen in haar familie en genfamilie. Dit heeft haar doen besluiten om naast projectmanagement ook verder te gaan als Hoorcoach.

Netwerkbijeenkomsten

Onder de naam Hoor Ons Amsterdam organiseert zij regelmatig netwerkbijeenkomsten over diverse onderwerpen. Als ervaringsdeskundige weet zij als geen ander dat bij gehoorverlies meer komt kijken dan op het eerste gezicht wordt gedacht. Vooral het schetsen van mogelijkheden staat centraal.

De bijeenkomsten worden doorgaans gehouden binnen de ring van Amsterdam dus daar waar iedereen wil vertoeven en er gelegenheid is om  ook informeel onder het genot van een hapje en een drankje met elkaar contact te hebben.

De thema’s van de bijeenkomsten zijn heel divers. Denk bijvoorbeeld aan voorbereiding van de feestdagen, vakantie en fietsen. Maar ook uitleg over het audiogram, stoeien met apps van spraak naar tekst en het belang van akoestiek.

Stoeien met spraak naar tekst apps

Aanmelden gratis Hoorkrant

Netwerkbijeenkomsten

Kijk voor de komende netwerkbijeenkomsten, workshops en andere evenementen in onze evenementenkalender.

Delen: