Volg ons:

Events

Home Events
Laden Evenementen

Inspiratie bijeenkomst ‘Duurzaam aan het werk’
Dinsdagmiddag 4 juli van 15.00 – 17.00 uur
Amsterdam

Heb je een auditieve beperking? Ervaar je daardoor problemen op je werk of met het vinden van werk? Kom op 4 juli naar de Inspiratie bijeenkomst ‘Duurzaam aan het werk’ georganiseerd door Kentalis Werkpad, Slechthorend Amsterdam en Ctalents.

We gaan in op de uitdagingen die je ervaart als je een auditieve beperking hebt. We bieden handvatten om hiermee aan de slag te gaan. Wat werkt goed voor jou?
Tijdens de bijeenkomst maak je kennis met de mogelijkheden van jobcoaching van Kentalis Werkpad, de detacheringsmogelijkheden van Ctalents en omgaan met energie door Hoorcoach Marja de Kinderen. Ook bestaat er de mogelijkheid om je cv persoonlijk te laten checken.

Er is een panel van 3 collega’s, ‘Werken als slechthorende in een horende omgeving’, (Roos, slechthorend, haar collega Nicole en Krista, hun leidinggevende). Zij vertellen vanuit hun eigen invalshoeken over hun werk en hun samenwerking. Waar lopen ze al dan niet tegen aan en wat zijn hun oplossingen? Alledrie zijn ze werkzaam bij SOOZ, een welzijnsorganisatie in Amsterdam Oud-Zuid. En last but nog least kun je vragen stellen en ook je eigen ervaringen en dilemma’s inbrengen.

Datum 4 juli 2023
Tijd 15.00 – 17.00 uur
Plaats Amsterdam
Er is een schrijftolk aanwezig

De bijeenkomst is voor iedereen met een auditieve beperking, van jong tot oud, voor als je aan het werk wilt gaan of als je al werkt.
Meer informatie en aanmelden: https://info.ctalents.nl/inspiratiebijeenkomst

Delen: