Volg ons:

Events

Home Events
Laden Evenementen

  Online opzoekbijeenkomst – Werken met een CI, 5 juni 2021

Als je een cochleair implantaat (CI) krijgt, kom je in een nieuwe wereld van geluid terecht. Het brengt niet alleen voor jou als CI-drager een verandering, maar ook voor collega’s en leidinggevenden op je werk. Het hebben van een CI geeft nieuwe kansen op de werkplek. Maar er zijn, net als voor iedere slechthorende, ook aandachtspunten. Wat vertel je aan collega’s en leidinggevende over je CI, hoe ga je om met vergaderen en de uitdaging in deze tijd, online vergaderen. Hoe doe je aan energiemanagement, hoe ga je om met informele contacten op je werk, tijdens de lunch of koffieautomaat, welk werkritme past bij je etc.
Wil je ervaringen hierover uitwisselen met een groepje bondgenoten? We bepalen met elkaar waarover we met elkaar in gesprek gaan.
Doe mee aan de online opzoekbijeenkomst ‘Werken met een CI’ op zaterdagmiddag 5 juni (gewijzigde datum) van 15.00 tot 16.00 uur.
Je kunt je opgeven door te mailen naar marja@slechthorendamsterdam.nl. Vermeld in je mail de datum waarvoor je wilt inschrijven, of je een schrijftolk nodig hebt en je mobiele telefoonnummer. Betaal een vrijwillige bijdrage als je wilt betalen.

Delen: