Volg ons:

Events

Home Events
Laden Evenementen

Bij mij in de keuken – Ava onder de knie krijgen.
Haal alles uit deze spraak – naar – tekst app

Op zaterdagmiddag 22 juni 2019 organiseert Slechthorend Amsterdam Bij mij in de keuken – Ava onder de knie krijgen. Haal alles uit deze spraak – naar – tekst app

In 2018 hebben we de netwerkbijeenkomst ‘Stoeien met spraak – naar- tekst apps’ georganiseerd waarbij we kennis maakten met de mogelijkheden van spraak – naar- tekst – apps. Een belangrijke bevinding was dat iedereen de mogelijkheden ziet om in een drukke situatie in een café of restaurant of tijdens een vergadering de app Ava te gebruiken. MAAR: mogelijkheden kennen is nog niet mogelijkheden kunnen gebruiken. Daarom gaan we op 22 juni bij mij in de keuken Ava vanaf het begin, totdat we het kunnen gebruiken, uitproberen. Bonnie Pietersevan van AVA Nederland en Kentalis gaat ons hierin stap voor stap begeleiden. Tot slot gaan we oefenen met Ava tijdens een lekkere High Tea.

Datum zaterdagmiddag 22 juni 2019
Tijd 13.30 tot 17.00 uur
Plaats Ruyschstraat 40hs, 1091 CD Amsterdam

Aanmelden kan via Marja de Kinderen, 0621991848 (ook WhatsApp) en marja@slechthorendamsterdam.nl
Er kunnen er maar beperkt aantal mensen deel nemen dus wees er snel bij.

We vragen voor deelname € 20,- per persoon voor het dekken van de onkosten, koffie, thee, koek, hapjes en drankjes. Voor de partner of 2e persoon die meekomt € 10,- Deze bedragen zijn incl. 21% BTW.
Neem contact met ons op als je een schijftolk nodig hebt.

Delen: