Volg ons:

Events

Home Events
Laden Evenementen
UITNODIGING!
Feestelijk opening SWDA voor Slechthorende Amsterdammers 🥂
Op vrijdagmiddag 23 juni om 15.00 uur opent Stichting Welzijn Doven Amsterdam (SWDA) op de Stadhouderskade feestelijk haar deuren voor Slechthorende Amsterdammers.
Slechthorend Amsterdam heeft na veel omzwervingen een thuisbasis gevonden bij het Dovenontmoetingscentrum, beheerd door SWDA.
.
Bij binnenkomst krijg je een glaasje champagne, aangeboden door welzijnsorganisatie SOOZ Amsterdam. Om 15.15 uur vindt de officiële opening plaats. Alexander Bosman, manager van SWDA zal samen met Marja de Kinderen, Hoorcoach van Slechthorend Amsterdam de openingsceremonie verrichten.
We kijken tijdens de feestelijke opening terug op hoe de samenwerking is ontstaan en de aanpassingen die gedaan zijn. Marja de kinderen en Krista Jansen, directeur Sooz Amsterdam, lichten een tipje van de sluier op over de plannen voor het najaar. Natuurlijk wordt het vooral een gezellig informeel samenzijn.
Tijdens de opening is er ondertiteling van AVA en geluidsversterking inclusief ringleiding van Phonak We genieten van de verbeterde akoestiek gerealiseerd door Rivasono. En natuurlijk horen we graag wat jij van deze aanpassingen vindt.
Vrijdagmiddag 23 juni 2023
15.00 tot 17.00 uur
Eerste drankje en hapjes zijn gratis. Drankjes daarna zijn voor eigen rekening.
Stichting Welzijn Doven Amsterdam – SWDA, Stadhouderskade 89, 1073 AV Amsterdam
Aanmelden marja@slechthorendamsterdam.nl
Ben je erbij? Ik hoop je dan te zien!
Delen: