Volg ons:

Events

Home Events
Laden Evenementen
Musi-CI training, de muzikale gehoortraining voor CI-dragers.
We starten in september weer met de Musi-CI training, de muzikale gehoortraining voor CI-dragers.
Weer naar muziek luisteren is echt een hartenwens van veel CI-dragers. Daarom ben ik ook zo blij dat Joke Veltman de Musi-CI training heeft ontwikkeld. Zelf heb ik de muziektraining ook bij Joke gevolgd en ik ben helemaal enthousiast.
Mijn ervaring met de Musi-CI training
Er zit een goede opbouw in, het is uitdagend en ook gewoon leuk. De combinatie van ritme, beweging en ook visuele elementen maakt het erg interessant. Ik vond het mooi om te zien dat veel mededeelnemers afwachtend af zelfs sceptisch bij de eerste paar lessen kwamen, en vrijwel allemaal blij de deur uitgingen. Zelf heb ik ook geweldige resultaten bereikt. Dan kom ik heel dicht bij het genieten van muziek toen ik nog hoortoestellen droeg. Natuurlijk wordt het niet zoals vroeger als goedhorende. Wel laat ik weer muziek toe in mijn leven toe en kan ik weer van muziek genieten. Sinds de training heb ik weer van die WOW-momenten met muziek.
Trainersduo Joke Veltman en Inge Brouwer
Joke Veltman is pianiste met een CI, initiatiefnemer, ontwikkelaar en trainer van de Musi-CI training, pianolerares en voorbespreker bij het Chassé Theater voor klassieke muziek en opera in Breda.
Inge Brouwer is operazangeres bij de La Monnaie/ De Munt in Brussel, zanglerares, zorg-zangeres bij Zingen in de zorg. Zij is trainer in opleiding bij Stichting Musi-CI.
Samen helpen zij jou de weg naar muziek weer terug te vinden. Zo komt muziek-plezier weer binnen bereik.
De data
16 september
30 september
7 oktober
14 oktober
4 november
18 november
25 november
2 december
De tijden 15.00-17.00 uur
De kosten € 299,-
Inschrijven
Enthousiast geworden? Schrijf je nu in via marja@slechthorendamsterdam.nl of stuur me een appje via 06 21 991 848.
Delen: