Volg ons:

Events

Home Events
Laden Evenementen

Musi-CI training, dé muzikale gehoortraining – voorjaar 2023

We gaan in februari 2023 weer van start met de Musi-CI training. Dit is een muzikale gehoortraining, die CI-dragers handvatten én spierballen geeft om weer zelf met muziek aan de slag te gaan.

We werken aan meer muziek-plezier. De mogelijkheid daarvoor heb je al in je en die gaan we wakker maken. Dit is een intensief proces, dat eigenlijk nooit ‘af’ is. Je ontwikkelt een nieuwe, actieve houding ten opzichte van muziek, waarbij je leert de grenzen van je muziek-beleving op te zoeken en te verleggen. Omdat we in kleine groepjes werken, leer je ook veel van elkaar.

De Musi-CI training is voor iedere volwassen CI-drager, die de revalidatiefase en de aanpassingen door de audioloog heeft afgerond. Muzikale ervaring is niet nodig (mag wel), zin in een muzikaal avontuur wel.

Meer informatie vind je op hier.

Data Musi-CI training voorjaar 2023: vrijdagmiddag 3 – 10 – 17 februari, 3 – 17 – 31 maart, 14 – 28 april. De training van 8 bijeenkomsten van 2 uur kost € 199, -. Dit is inclusief online oefeningen.  Aanmelden kan tot 20 januari 2023 via info@jokeveltmanmuziek.nl of www.musi-ci.nl.

Delen: