Volg ons:

Events

Home Events
Laden Evenementen

 

Musi-CI training, muziektraining voor CI-dragers

Marja de Kinderen van Slechthorend Amsterdam, Joke Veltman van Stichting Musi-CI en zanglerares Inge Brouwer hebben de handen ineengeslagen om de Musi-CI training in het voorjaar in Amsterdam aan te bieden.

Begin april start de tweede Musi-CI training in Amsterdam. ❌❌❌
Joke Veltman en Inge Brouwer, allebei afgestudeerd aan het conservatorium, gaan deze training samen geven. Joke Veltman is pianiste met een CI, initiatiefnemer, ontwikkelaar en trainer van de Musi-CI training, pianolerares en voorbespreker bij het Chassé Theater voor klassieke muziek en opera in Breda.

Inge Brouwer is operazangeres bij de La Monnaie/ De Munt in Brussel, zanglerares en zorg-zangeres bij Zingen in de zorg. Zij is trainer in opleiding bij Stichting Musi-CI.

Met de Musi-CI training kun je als je een CI hebt de deur naar muziek weer open zetten. De bedoeling van de Musi-CI training is dat je weer plezier krijgt in het musiceren, luisteren naar muziek of zingen in een koor. De mogelijkheid daarvoor heb je al in je en die wordt in deze training weer wakker gemaakt. Je ontwikkelt een nieuwe, actieve houding ten opzichte van muziek, waarbij je leert de grenzen van je muziekbeleving op te zoeken en te verleggen.

Data: Maandagochtend 4 april, 11 april, 25 april, 9 mei, 16 mei, 30 mei, 13 juni en 27 juni 2022
Tijd: 10 – 12 uur
Plaats: Muziekschool Amsterdam, Nieuwe Kerkstraat 122, 1018 VM Amsterdam
Trainers: Joke Veltman en Inge Brouwer
Schrijftolk: Graag aangeven als je een schrijftolk nodig hebt
Kosten: Per bijeenkomst € 37,50. De kosten voor de 8 bijeenkomsten van 2 uur zijn
€ 299,00. Je kunt alleen inschrijven voor de hele training. Voor CI-dragers met een Stadspas met groene stip of een vergelijkbare regeling geldt een aangepast tarief. Neem hierover contact op met Marja de Kinderen.
Opgeven: Marja de Kinderen, marja@slechthorendamsterdam.nl of via Whatsapp 06 2 1991 848.

Meer informatie in de flyer

Delen: