Volg ons:

Events

Home Events
Laden Evenementen

❗ Gehoorverlies heeft altijd gevolgen.
Voor jezelf, voor je naasten en voor andere mensen om je heen. We moeten allemaal moeite doen om goed te blijven communiceren.

Als Hoorcoach geef ik tijdens de Online cursus ‘Over leven met gehoorverlies’ bij de Volksuniversiteit Amsterdam informatie en tips over hoe je dat het beste kan doen.

De cursus is bedoeld voor mensen met gehoorverlies, hun naasten en andere belangstellenden en bestaat uit drie delen:
In de eerste bijeenkomst op 5 juli wordt o.a. stilgestaan bij onderwerpen als de cijfers, de audicien, soorten gehoorverlies en een hoorapparaat. Daarna, op 12 juli, hebben we het o.a. over communicatietips voor omstanders/naastbetrokkenen, en ook voor de slechthorenden zelf. We bespreken de mogelijkheid van hulpmiddelen, ondertiteling en gebarentaal.
Gehoorverlies heeft ook effect op je energie. Ik geef op 19 juli concrete tips over hoe je hiermee om kan gaan.

Voor wie wil, is het mogelijk om de bijeenkomsten met automatische ondertiteling in het Nederlands te volgen in Zoom. Voor mensen die graag kennis willen maken met het Dovenontmoetingscentrum is het mogelijk om de laatste bijeenkomst (op 19 juli) ook fysiek bij te wonen bij het Dovenontmoetingscentrum, beheerd door Stichting Welzijn Doven Amsterdam.

De data:
📅 Woensdag 05/07/2023 – 11:00 uur
📅 Woensdag 12/07/2023 – 11:00 uur
📅 Woensdag 19/07/2023 – 11:00 uur

Voor meer informatie en aanmelden: https://www.volksuniversiteitamsterdam.nl/persoonlijke-ontwikkeling/persoonlijke-effectiviteit/online-cursus-over-leven-met-gehoorverlies

Delen: