Volg ons:

Events

Home Events
Laden Evenementen

OPCI te gast bij Slechthorend Amsterdam

Op dinsdagavond 15 oktober is het Onafhankelijk Platform Cochleaire Implantatie (OPCI) te gast bij Slechthorend Amsterdam met de bekende informele en gezellige huiskamerbijeenkomst (deze keer bij mij in de keuken😉). Onder het genot van een kopje koffie of thee is er alle ruimte om met elkaar in gesprek te gaan en al je vragen te stellen, CI ervaringen te delen en informatie te verzamelen. Er is voldoende informatie en demonstratiemateriaal van alle vier de CI merken. De bijeenkomst wordt geleid door Henk van Rees, ervaren ervaringsdeskundig gespreksleider van OPCI.
Schrijftolk Davy de Bruijn is aanwezig.

Interesse en aanmelden?
Wil je deze huiskamerbijeenkomst bijwonen? Dan kun je je aanmelden via huiskamerbijeenkomsten@opciweb.nl
Vooraf aanmelden is noodakelijk omdat er maximaal 6 à 7 deelnemers mee kunnen doen per bijeenkomst. Na aanmelding ontvang je een bevestiging van je inschrijving, het adres en een routebeschrijving.

Meer informatie vind je hier.

OPCI behartigt de belangen, geeft voorlichting en draagt zorg voor lotgenotencontact voor mensen met een cochleair implantaat en voor mensen die een cochleair implantaat overwegen.
Binnen OPCI participeren de volgende organisaties: Divers Doof (FODOK en Stichting Plots- en Laatdoven), FOSS, Ned. Dove Jongeren, SH Jong en Stichting Hoormij/NVVS.

 

Delen: