Volg ons:

Events

Home Events
Laden Evenementen

 

Tops en tips augstus 2020

Eindelijk kan ik dan het goede nieuws vertellen! De aansluiting van mijn CI is heel goed verlopen. Van begin af aan kon ik al heel veel horen. Mijn man en ik vertellen in het filmpje ‘ CI-traject in beeld – Nieuwe geluiden over de CI-aansluiting.’ Dit was bovendien het startsein om met de revalidatie te beginnen. In een tweede filmpje laten we zien hoe we dat in het begin hebben gedaan. Ik vertel nog meer over mijn CI-traject. Ik merk namelijk dat iedereen zo benieuwd is en met me meeleeft. Dat vind ik heel fijn!

Uiteten gaan in een restaurant vind ik door de drukte, lawaai en muziek echt lastig. Daarom kreeg ik van de kinderen als cadeau een thuiskok etentje. Wat een uitvinding. Ik vertel er hier meer over. Laat je vooral inspireren om dat ook eens te doen.
Verder in deze Tops en tips een oproep van VUmc voor een onderzoek waarbij zij werkgevers zoeken van mensen met gehoorverlies. Tot slot de vraag aan audicien Wouter de Wolf. Jeroen stelt deze keer een vervolg vraag op de vraag van Ella over hulpmiddelen.

Veel plezier met het lezen van deze nieuw vormgegeven Tops en tips!

Hartelijke groet,
Marja de Kinderen, Hoorcoach

Delen: