Volg ons:

Events

Home Events
Laden Evenementen

 
Tops en tips juli 2020

Daar ben ik dan weer, met de beloofde tulband op m’n hoofd. Deze zomer is een spannende tijd voor mij, omdat ik helemaal in mijn CI – traject zit. Ik krijg veel vragen hoe het me gaat en vind het heel fijn dat iedereen zo met me meeleeft. Het gaat goed met me, ben een week na de operatie voorzichtig en rustig aan het werk gegaan. Merk dat energiemanagement nog meer dan de afgelopen jaren een belangrijk aandachtspunt is. Als ik goed naar mijn lichaam luister en mijn energie goed verdeel over de dag en de week, dan kan ik best gepast activiteiten doen. In de Tops en tips zal ik steeds mijn ervaringen delen en via filmpjes laten zien. Dus blijf het volgen.
Deze keer zal ik vooral aandacht besteden aan de operatie, hoe ik die ervaren heb en de keuze van het merk van mijn CI. Ook René van der Wilk, audiologisch specialist doet over mijn traject verslag op de website en in de nieuwsbrief van HOorzaken. Dus misschien komen jullie ook daar mijn verhaal tegen.

Verder in deze Tops en tips aandacht voor de testopstelling bij Stadsdeelkantoor Zuid om de balie van de Stadsloketten in Amsterdam toegankelijk te maken voor mensen met gehoorverlies.
Ook onze najaarsactiviteiten komen aan bod: het oefengroepje spraakafzien en de workshop Grip op je energie in Almere. Tot slot de vraag aan audicien Wouter de Wolf. Deze keer over het aanschaffen van hulpmiddelen bij de audicien.

De hele nieuwsbrief lees je hier.

Delen: