Volg ons:

Events

Home Events
Laden Evenementen

 
Grip op je energie met een auditieve beperking 4 april
In de praktijk blijkt dat de combinatie van werken met een auditieve beperking veel energie kost en tot overbelasting in een baan kan leiden. In de workshop ‘Grip op je energie’ met een auditieve beperking gaan we in op hoe je overbelasting in je werk kunt voorkomen. We gaan aan de slag met energiemanagen in je werk.

Je maakt kennis met andere manieren van werken en je maakt kennis met keuzes maken in het slim omgaan met je energie. Het doel is uitval te voorkomen en het verbeteren van vitaliteit, zodat werken leuk blijft. De workshop is voor iedereen met een auditieve beperking van jong tot oud. Ook als je nog niet werkt.
De workshop voor mensen met een auditieve beperking wordt gegeven door Sjaak Thijssen, arbeidsconsulent van Werkpad/ Koninklijke Kentalis, samen met Marja de Kinderen de Kinderen, projectleider Werkpad en Hoorcoach bij Slechthorend Amsterdam

Sjaak Thijssen maakt ons wegwijs in dit onderwerp en gaat met ons aan de slag hoe je je energie kunt managen op je werk. Marja de Kinderen vertelt als ervaringsdeskundige over werken als slechthorende.

Datum Zaterdagmiddag 4 april 2020
van 13.30 – 17.00 uur
Plaats Almere, informatie volgt na aanmelding

Er is een schrijftolk aanwezig
Er zijn geen kosten verbonden aan je deelname.
Aanmelden voor de workshop kan bij Marja de Kinderen, mdekinderen@prok.nl of 0621991848. Na je aanmelding ontvang je een bevestiging.

Delen: