Volg ons:

Events

Home Events
Laden Evenementen

 

Workshop – Grip op je energie met een auditieve beperking – 23 november 2019

In de praktijk blijkt dat de combinatie van werken met een auditieve beperking veel energie kost en tot overbelasting in een baan kan leiden. In de workshop ‘Grip op je energie’ voor mensen met een auditieve beperking gaan we in op hoe je overbelasting in je werk kunt voorkomen. We gaan aan de slag met energiemanagen in je werk. Je maakt kennis met andere manieren van werken en je maakt kennis met keuzes maken in het slim omgaan met je energie. Het doel is uitval te voorkomen en het verbeteren van vitaliteit, zodat werken leuk blijft. De workshop is voor iedereen met een auditieve beperking van jong tot oud. Ook als je nog niet werkt.
De workshop voor mensen met een auditieve beperking wordt gegeven door Sjaak Thijssen, arbeidsconsulent van Werkpad/Kentalis samen met Marja de Kinderen, projectleider Werkpad/Kentalis en Hoorcoach bij Slechthorend Amsterdam en Said Jamal Alyass ambassadeur bij Werkpad.
Sjaak Thijssen maakt ons wegwijs in dit onderwerp gaat met ons aan de slag hoe je je energie kunt managen op je werk en Marja de Kinderen vertelt als ervaringsdeskundige over werken als slechthorende en Said Jamal Alyass deelt zijn ervaringen uit de dovenwereld.

Zaterdagmiddag 23 november 2019
14.00 – 16.30 uur
Amsterdam, informatie volgt na aanmelding

Schrijftolk Lieske Draeck is aanwezig.
Heb je een gebarentolk nodig? Neem contact met ons op!
Er zijn geen kosten verbonden aan je deelname.
Aanmelden voor de workshop kan bij Marja de Kinderen, mdekinderen@prok.nl of 0621991848. Na je aanmelding ontvang je een bevestiging.

Delen: