Volg ons:

Wie zijn we?

Home Wie zijn we?

Wie zijn we?

Slechthorend Amsterdam is een initiatief vanuit ervaringsdeskundigheid. De drijvende kracht hierachter is Marja de Kinderen.

Marja de Kinderen

Toen ik ruim 10 jaar geleden slechthorend werd, liet ik dit mijn dagelijkse leven niet beperken. Sterker nog, het werd de motor achter mijn loopbaanswitch om naast projectmanager, Hoorcoach te worden. Ik begeleid mensen bij het omgaan met gehoorverlies en informeer organisaties daarover en over de impact ervan op werken en leven in Amsterdam

Ik ben Marja de Kinderen, heb een man en vijf kinderen (2 eigen- en 3 pleegkinderen) en zes kleinkinderen en woon ruim 40 jaar in Amsterdam. Mijn man en ik wonen in huis met onze twee eigen kinderen. Onze jongste zoon en onze dochter en haar vriend hebben in huis een eigen appartementje. We hebben ieder onze eigen huishoudens en treffen elkaar af en toe bij gezelligheidsmomentjes.

Ik heb kantoor aan huis en ben organisatiesocioloog en ruim 14 jaar zelfstandig projectmanager in zorg en welzijn.

Ik heb een erfelijke progressieve vorm van slechthorendheid. Door mijn slechthorendheid in combinatie met evenwichtsverlies heb ik aandacht gekregen voor goed omgaan met mijn energie en voor mij optimale luistersituaties te creëren. Mijn ervaringen heb ik ruim kunnen delen in mijn familie en genfamilie. Dit heeft me doen besluiten om naast projectmanagement ook verder te gaan als Hoorcoach Slechthorend Amsterdam. Ik ben een gecertificeerd Hoorcoach.
Mijn hobby’s zijn tuinieren, fietsen, Tai Chi en Mindfullness yoga.
We hebben een vakantiehuisje ‘De Wielewaal’ op de Veluwe waar we graag in de weekends en vakantie verblijven en genieten van groen, rust, lekker eten en drinken. Hierdoor is voor mij het verschil in leven met gehoorverlies in de stad en op het platteland duidelijk geworden.

Delen: